Birri 2020

Birri


Bak artistnavnet BIRRI står låtskriver og sanger Brita Skare Malvik, som i dag kaller Lofoten hjemme. Hun vokste opp en ivrig lytter til vintage rock'n'roll blant ville fjell og vakre fjorder på Nordvestlandet, og her fant hun både sangen og pennen.

Med sin herlige miks av roots, gospel og americana iblanda inspirasjon fra 60- og 70-tallet har BIRRI det siste året trollbundet publikum på flere klubb- og festivalscener. Hun har også spilt inn og gitt ut sitt debutalbum, til god respons.
Gospelaktige «Longest Wait» har bl.a. blitt listet hos NRK Nordland og Popklikk mener den er en av årets 40 beste norske låter, mens den fengende americana-singelen «Ten Years» høstet terningkast 6 i Lofotposten og en sterk fjerdeplass i Avisa Nordlands oversikt over de ti beste nye låtene fra nordnorske artister.

På scenen har BIRRI med seg et solid band og det er bare å glede seg til en variert konsert med en spennede artist som har høstet mange lovord!

«Langt fra alle artister behersker kombinasjonen av det rå, røffe og samtidig det nedpå og vare like bra som det Birri gjør». Lofotposten om releasekonserten i Lofoten kulturhus 9.11.19
Kjøp Festivalpass
Billetter
Share by: